F.A.Q.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem voordat u contact met ons opneemt eerst even een kijkje bij onze meest gestelde vragen. Wellicht wordt uw vraag al direct beantwoord.

Veelgestelde vragen

Bij wie betaal ik mijn vakantie?
Vliegtickets-goedkoop.nl werkt samen met de grootste aanbieders van Nederland. Wij laten het volledige aanbod vakanties zien tegen de scherpste prijzen. Zodra u een vakantie naar wens heeft gevonden sturen wij u door naar de juiste aanbieder. De betaling zal ook daar plaats gaan vinden.

Ik heb vragen over mijn vakantie. Bij wie moet ik wezen?
Wij tonen op onze website alleen vakanties. Het daadwerkelijk boeken van deze vakantie vind plaats bij onze partner. Vragen die u heeft omtrent uw boeking en of verblijfplaats kunt u dan ook het beste stellen bij onze partner waar u de vakantie boekt.

Verdienen jullie aan mij?
Wij mogen in samenspraak met onze partners het volledige vakantie aanbod tonen. Indien u via ons een vakantie boekt bij een partner van ons dan houden wij daar een percentage aan over. Het exacte bedrag hangt af van de aanbieder. U betaald altijd de laagste prijs en u maakt geen extra kosten omdat u via ons bent doorverwezen.

Er zijn tijdens mij boeking dingen fout gegaan. Bij wie moet ik wezen?
Wij hebben geen inzage in uw boeking. Neem daarom contact op met de aanbieder waar u uw vakantie geboekt heeft.

Betaal ik meer of minder voor mijn vakantie als ik deze via Vliegtickets-goedkoop.nl boek?
Dagelijks presenteren wij het laatste aanbod van vakanties van alle grote Nederlandse aanbieders. De prijzen zijn exact gelijk aan de prijzen die u normaal had betaald. U kunt met een gerust hart via ons uw vakantie boeken.

Uw vraag niet hier? Neem contact op!